четвер, 18 червня 2015 20:53

На Вінниччині лікар вбив свого колегу

На Вінниччині лікар вбив свого колегу

В Калинівці на Вінниччині лікар-анестезіолог 62-річний Борис Грищишин вбив в. о. завідуючого відділення анестезіології районної лікарні 44-річного Юрія Ярощука. Зробив це через звільнення з роботи за порушення службової дисципліни та етики спілкування з пацієнтами та медперсоналом.

"Я була на посту як побачила вийшов доктор, держиться за грудину. Потім впав і захрипів. Слідом за ним виходить з ножом в руках Грищишин, з ножа капає кров. Ми побігли по допомогу, а він кинувся за нами з ножом", - розповіла медсестра Юлія Стебновська.

Підозрюваний був затриманий співробітниками Калинівського райвідділу міліції.

"Грищишин визнає, що вбив колегу аби помститися. Після скоєного злочину він чекав правоохоронців у лікарні. На тілі потерпілого експерти-криміналісти виявили два ножових поранення в області грудей та черевної порожнини. Лікарі намагалися врятувати життя своєму колезі, але поранення виявилися несумісними з життям", - каже перший заступник начальника Каливського РВ УМВС України Володимир Білаш.

Відкрито кримінальне провадження. Лікарю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

"Мені вже наскільки набридло, що сьогодні це вже був край. Терпіти я більше не міг. Пішов взяв ніж, який ношу завжди в сумці, відкриваю банки консервні, ріжу хліб. Зробив те, що зробив, вбив людину і я це усвідомлюю", - зізнався Борис Грищишин.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині лікар вбив свого колегу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути