Ексклюзиви
вівторок, 23 грудня 2014 18:54

На Вінниччині п'яний тракторист переїхав трьох людей

На Вінниччині п'яний тракторист переїхав трьох людей

У Селі Пасинки Шаргородського району Вінниччини 52-річний водій переїхав трьох людей. Під колеса "МТЗ-80" потрапила 28-річна Гану Халоян та двоє її неповнолітніх дітей - шестирічна Марина та п'ятирічний Гарик. Трагедія трапилася близько шостої вечора 22 грудня, коли родина поверталася додому. Від отриманих травм шестирічна дівчинка загинула на місці. Гану та Гарик у лікарні.

"Водій трактора, під колесами якого опинилась родина, знаходився за кермом в стані алкогольного сп'яніння. Це підтвердили результати медичного обстеження. Вміст алкоголю у його крові становив 2,8 проміле при максимально допустимій нормі – 0,2", - розповів заступник начальника слідчого управління обласної міліції Сергій Кримчук..

Жінка та її син знаходяться у важкому стані в реанімаційному відділенні Шаргородської районної лікарні. У обох - закрита черепно-мозкова травма. У Гану також зламані ребра та глибокий шоковий стан. Лікарі роблять усе можливе, аби врятувати їм життя.

"Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило смерть потерпілого", - додали у міліції.

Наразі проводиться розслідування. Якщо вину водія, 52-річного Григорія доведуть, - йому загрожує до восьми років позбавлення з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний тракторист переїхав трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути