пʼятниця, 11 липня 2014 12:55

У сім'ях переселенців на Львівщині народилося 17 дітей, ще 37 жінок при надії

У сім'ях переселенців на Львівщині народилося 17 дітей, ще 37 жінок при надії

Із початку березня у Львові в сім'ях переселенців зі Сходу України та Криму народилися 17 дітей. Ще 37 жінок, які переїхали з неспокійних регіонів на Львівщину, наразі при надії.

Про це у п'ятницю, 11 липня, під час інтернет-відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Яковець.

За її словами, переселенців зараз поселяють переважно у приватних будинках у сільській місцевості. Матеріально підтримують їх представники бізнесу, благодійні та релігійні організації, небайдужі громадяни.

Як зазначила Яковець, у садочках Львівщини було влаштовано 23 дошкільнят, 212 дітей довчалися у Львівських школах. Крім того, до Львова переїхало 380 студентів, 346 із яких уже перевелися до львівських ВНЗ на бюджетну форму навчання.

Загалом, від 3 березня – дати, коли до міста приїхали перші переселенці – на Львівщину тимчасово переселилися понад 3300 людей. 672 із них – діти. Понад 2/3 від решти – жінки і люди похилого віку, майже 1/3 – чоловіки працездатного віку.

Зараз ви читаєте новину «У сім'ях переселенців на Львівщині народилося 17 дітей, ще 37 жінок при надії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути