Ексклюзиви
понеділок, 15 червня 2015 05:33

В Одесі запрацює Будинок юстиції, де довідку можна буде оформити за 15 хвилин - Саакашвілі

В Одесі запрацює Будинок юстиції, де довідку можна буде оформити за 15 хвилин - Саакашвілі
Будинок юстиції в Батумі, Грузія. Фото: www.psh.gov.ge

В Одесі через три місяці почне функціонувати Будинок юстиції. Про це в неділю на стратегічній сесії Одеського регіону заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі, передає кореспондент УНІАН.

За його словами, для цієї структури, співробітники якої будуть займатися оформленням різної документації, вже підшукали будівлю.

"Ми зробимо Будинок юстиції, будівлю громадських послуг, де всі довідки будуть готові упродовж 10-15 хвилин, максимум годину. Ми вже знайшли будинок і гроші, і зробимо його упродовж 3 місяців", - заявив голова ОДА.

Структура надаватиме близько 260 сервісів.

За його словами, аналогічне управління функціонує в Грузії. В одному будинку працює близько 300 різних сервісів, які дозволяють без черги отримати паспорт, зареєструвати підприємство і навіть оформити шлюб. Середній час знаходження людини в управлінні – п'ять хвилин.

Як повідомлялося, 30 травня президент України Петро Порошенко представив колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі в якості нового голови Одеської обладміністрації. Саакашвілі почав роботу на Одещині з чистки міліції та заявив, що готовий звільнити 9 з 10 працівників в Одеській ОДА.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі запрацює Будинок юстиції, де довідку можна буде оформити за 15 хвилин - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути