четвер, 22 січня 2015 14:30

В Одесі помер радник начальника обласної міліції

В Одесі помер радник начальника обласної міліції

22 січня помер Олександр Марушевський, радник начальника Одеського обласного управління міліції Івана Катеринчука. 3-го січня Олександр намагався покінчити життя самогубством. Для цього вибрав травматичний пістолет із гумовими кулями і впритул вистрелив собі в голову. Залишився живий, проте отримав суттєву травму мозку. Нейрохірурги прооперували чоловіка, але стан його залишався стабільно критичним.

"Напевно у мене апатія... Чи щось схоже...Друзі, френди і всі решта...З новим роком вас всіх...Всього всього вам!!! Мені якось зовсім не святково та самотньо...Хоча...Віскі мій друг завжди...", - таке повідомлення на своїй сторінці у Фейсбук о шостій ранку 1-го січня залишив Сашко.

Малішевський представляв в управлінні МВС інтереси одеських проукраїнських сил.

"Єдиний нормальний в Одесі міліціонер Олександр Марушевський у важкому стані зараз в реанімації. За попередньою інформацією він намагався застрелитися. Ми щиро бажаємо йому вижити та повністю відновитися", - говорили однодумці чоловіка.

Лікарі кажуть, що Марушевський отримав контузію, сильний струс мозку та пошкодження кісток черепа. Навіть якби він вижив - то залишився б інвалідом.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі помер радник начальника обласної міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути