субота, 02 травня 2020 21:30

В Черкасах розпочато розслідування з приводу послаблення карантину

В Черкасах розпочато розслідування з приводу послаблення карантину
Розпочато розслідування з приводу послаблення карантину. Фото: Новинарня

За фактом прийняття рішення про послаблення карантину в місті Черкаси розслідується кримінальне провадження.

"Слідчим відділом Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області на підставі публікацій в мережі Інтернет внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо можливих неправомірних дій посадових осіб Черкаської міської ради при прийнятті рішення про послаблення карантину на території місьа Черкаси, яке суперечить рішенню КМУ № 211 від 11 березня 2020 року, постанові № 14 від 27 квітня 2020 року та протоколу № 21 регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.04.2020 (ч. 1 ст. 325 КК України)", - зазначається у пресрелізі прокуратури.

На цей час в Черкасах працюють слідчо-оперативні групи з метою виявлення порушень санітарних правил і норм щодо запобігання захворювання. Окрім того, з метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства на території міста Черкаським відділом поліції ГУНП в Черкаській області створено мобільні групи по проведенню превентивної роботи серед представників малого та середнього бізнесу та вжиття заходів щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом Covid-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Черкас – Зеленському: Будемо чинити опір

2 травня черкаський міський голова Анатолій Бондаренко звернувся до Зеленського словами з відомого кінофільму: "Черкаси будуть чинити опір".

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах розпочато розслідування з приводу послаблення карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути