Ексклюзиви
субота, 24 лютого 2018 07:10

Стрілянина в середмісті Дніпра: клієнта СТО не влаштувала якість ремонту автівки

Стрілянина в середмісті Дніпра: клієнта СТО не влаштувала якість ремонту автівки
Протягом 2017 року у Дніпрі сталося щонайменше 6 випадків стрілянини на вулиці. Фото: Терен

У Дніпрі 24 лютого торік близько 14 години відбулася стрілянина. Конфлікт трапився біля ТЦ "Караван" між місцевим мешканцем Григорієм Бахмутом та поліцейським, який паралельно зі службою ремонтував автівки.

За словами Бахмута, на СТО відремонтували його авто, але запчастина надто швидко вийшла з ладу. Тоді він запропонував механіку зустрітися, пише "Днепр вечерний".

На вимогу чоловіка повернути гроші автомайстер дістав травматичний пістолет та почав стріляти. Співрозмовника не травмував. Поліція, що прибула на виклик, виявила офіційне місце роботи стрільця - Синельниківський райвідділ поліції. Бахмут вимагає, щоб полісмена покарали за незаконну підприємницьку діяльність.

25 липня 2017-го у Дніпрі сталася кривава сутичка між двома групами чоловіків. Від вогнепальних ран загинули 2 бійця АТО - Олексій Вагнер та боєць на позивний "Щука". Ще 5 людей з важкими пораненнями доправили до лікарні.

У серпні того ж року у Дніпрі стріляли біля готелю "Світанок" у недобудові. Постраждали троє - один чоловік загинув на місці, ще 2 людей опинилися в лікарні. За місяць після інцеденту перехожий почав "палити" із травмата по людям у середмісті Дніпра, у двох осіб поцілив. Коли його затримали, 37-річний чоловік не зміг пояснити власних дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина у Флориді: вбивці загрожує смертна кара

У листопаді 2017 на Донецькому шосе Дніпра чоловік стріляв з помпової гвинтівки по людях, що пили каву на стоянці біля супермаркету. Поранив 4 осіб. Зник на BMW із єврономерами.

Усього через 4 дні сталася ще одна стрілянина на бульварі Слави. Під час бійки чоловік застосував травматичний пістолет. 9 кулями поцілив в опонента, останнього відвезли до медустанови. Також до лікарів звернувся ще один учасник протистояння. У нього травмовано обличчя.

У ніч з 17 на 18 лютого у нічному клубі Черкас сталася масова бійка зі стріляниною. Один з учаників бійки отримав поранення. Стрільця затримали.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в середмісті Дніпра: клієнта СТО не влаштувала якість ремонту автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути