субота, 02 червня 2018 06:45

Казковий торт та Оля Полякова - депутат показав розкішне весілля сина
13

Депутат Вінницької облради, бізнесмен з Могилів-Подільського Геннадій Вацак одружив сина Владислава. Його обраницею стала ровесниця Єлизавета. З нею знайомий ще з шкільних років.

Весілля сина бізнесмена Геннадія Вацака вразило розкішшю та ексклюзивним тортом
Фото: фото надані Геннадієм Вацаком
Весілля сина бізнесмена Геннадія Вацака вразило розкішшю та ексклюзивним тортом
Весілля сина бізнесмена Геннадія Вацака вразило розкішшю та ексклюзивним тортом
Весілля сина бізнесмена Геннадія Вацака вразило розкішшю та ексклюзивним тортом
Весілля сина бізнесмена Геннадія Вацака вразило розкішшю та ексклюзивним тортом

Розкішне весілля святкували у вінницькому ресторані "Mont Blanc", що на центральній вулиці міста. Запросили 180 гостей.

"У Могилеві-Подільському не знайшли такого ресторану, щоб усі помістилися. Вирішили у Вінниці. Тим більше, що дуже багато гостей були з усієї України. То ж підлаштовувалися під них аби їм зручніше було приїхати", - розповідає Gazeta.ua Геннадій Вацак.

Розважали гостей джазовий герлз-бенд Freedom Ballet та співачка Оля Полякова.

Пригощали ексклюзивними смаколиками, вісьмома видами тістечок з екзотичними фруктами. Але родзинкою святкування став весільний торт вагою 50 кг.

"Над весільним тортом працювали 4 дні у кондитерському домі "Вацак". Увесь процес його виготовлення контролювала мама нареченого. Це її авторський дизайн. Торт складався з трьох видів - "Райське молоко" та "Брауні" по рецепту переможниці "Мастер-шеф" Лізи Глінської. А вазу оформили з білого бісквіту з вершковим кремом, - говорить кондитер Алла Поян. - У перший день займались випічкою. На другий день намащували коржі. В третій день декорували, натягували мастику. А вже на 4 день оформляли".

Прикрасили торт трьома видами квітів з мастики — півоніями, трояндами та гортензіями, гілочкою виноградної лози та яблуневого цвіту. Також — ангелами та голубами.

Батьки подарували молодятам весільну романтичну подорож. Новоспечене подружжя уже вилетіли до теплих країн на медовий місяць.

Єлизавета працює секретарем у кондитерському Домі "Вацак". Хоча 3 роки тому влаштувалась на роботу у відділ збуту. З Владиславом були знайомі ще з 5 класу. Навчалися у паралельних класах місцевої школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських заявила про заручини

Геннадія Вацака вважають одним з найбагатших депутатів у Вінницькій області. Підприємець володіє Кондитерським Домом "Вацак", що випускає кондитерські вироби.

В річній декларації за минулий рік Геннадія Вацак йдеться про те, що зареєстрував на себе нежитлове приміщення площею 522,3 квадратних метри у Могилів-Подільському та квартиру площею 30,5 квадратних метри у цьому ж місті, пише vlasno.info.

Торік син депутата Владислав Вацак, заволодів земельною ділянкою площею 6,94 га та комплекс будівель площею 10 984 квадратних метри. Вся ця нерухомість також знаходиться у Могилів-Подільському. Окрім цього, Владислав Вацак у цьому місті має недобудований будинок. У декларації за 2017 рік, Геннадій Вацак вирішив вказати грошові активи своєї родини. З сином задекларували по 500 000 гривень, його дружина, Вікторія Вацак, задекларувала 800 000 гривень. Син депутата задекларував свої фінансові забов'язання, відповідно до яких, йому надали у безвідсотковий борг 2 430 000 гривень 14 фізичних осіб.

Майже 3 тисячі запрошених на весілля принца Гаррі і Меган Маркл вручили молодятам подарунки. Проте вони виявились досить незвичними. Королева Великобританії Єлизавета ІІ подарувала парі титули герцогів Сассекських. Також - королівський герб для Меган Маркл.

Зараз ви читаєте новину «Казковий торт та Оля Полякова - депутат показав розкішне весілля сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути