неділя, 11 жовтня 2015 04:22

"Сімферопольський стрілець" міг звести рахунки з життям - слідком РФ

Помічник начальника управління Слідчого комітету РФ по Криму Євгенія Бєлікова повідомила, що чоловік, обвинувачений у розстрілі медиків із швидкої допомоги в Сімферополі, міг покінчити життя самогубством. Про це повідомляє РИА "Новости".

Також вона повідомила, що поряд з тілом чоловіка, який влаштував стрілянину на станції швидкої допомоги у Сімферополі, поліцейські виявили його жилетку і мисливську рушницю.

"В ході огляду місця події була виявлена жилетка, що належить обвинуваченому, на якій є вогнепальна пошкодження, у зв'язку з чим одна з основних версій слідства — самогубство обвинуваченого. Підтвердженням цієї версії служить виявлене з тілом мисливську рушницю", — сказала Бєлікова.

Також у суботу регіональне управління СК РФ опублікувало фотографію зброї, з якої вбили кримських медиків.

Автор: Слідком РФ
 

Бєлікова повідомила також про затримання сина "Сімферопольського стрілка" Бекіра Небієва - Ескендера Небієва. Але він, мовляв, був затриманий не в зв'язку з справою свого батька.

За словами Бєлікової, Небієв-молодший брав участь у масових заворушеннях біля стін кримського парламенту 26 лютого 2014 року.

Нагадаємо, вчора близько 18 години на околиці Сімферополя співробітник ДАІ під час патрулювання виявив труп Бекіра Небієва, якого розшукували після нападу та вбивства лікарів на сімферопольської станції швидкої допомоги 26 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Сімферопольський стрілець" міг звести рахунки з життям - слідком РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути