Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2021 10:47

Сидів і стікав кров'ю - вражаючі подробиці нападу пантери на чоловіка

Сидів і стікав кров'ю - вражаючі подробиці нападу пантери на чоловіка
Пантера в екопарку Ковалівки напала на ветеринара. Фото: скрін з відео "Суспільне.Полтава"

Пантера напала на ветеринара Івана Дігтяра в селі Ковалівка на Полтавщині, коли він зайшов у вольєр її погодувати. Вчепилася в голову чоловіка.

Він почав кричати й просити про допомогу розповіла Gazeta.ua очевидиця Ніна Адаменко, яка з дітьми приїхала в екопарк із Полтави.

"Почула жахливий крик про допомогу. Пантера сиділа зверху на чоловікові, лапами міцно ухопила голову. До клітки збіглися працівники з палками. Всередину не заходили, відганяли звіра через решітку. Не бачила, як витягнули постраждалого. Помітила його вже, як сидів під сараєм. З голови була здерта шкіра, виднівся череп. Поруч були чоловік і жінка, працівники парку. Запитала, чи треба допомогу, й отримала відмову. Коли виїжджали з екопарку - зустріли "швидку", - розповіла жінка.

До приїзду "швидкої" допомогу постраждалому не надавали. Сидів і стікав кров'ю, розповіли місцеві.

"Ніхто не зупиняв кров, не накладав пов'язку. Все могло закінчитися трагічно. У селі про це всі говорять", - сказала анонімно жителька Ковалівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тигр зламав шию працівникові зоопарку

В обласній лікарні постраждалому поставили діагноз - "скальпована рана голови великих розмірів". Півтори години робили операцію. Чоловік одужує.

Наприкінці лютого в екопарку у пари пантер народилися двоє кошенят. Іван Дігтяр розповідав журналістам про пантеренят та їхні повадки.

Напад пантери на ветеринара стався 29 липня.

У поліції відкрили провадження за фактом порушення законодавства про охорону праці. Правоохоронці кажуть, що постраждалий не був штатним працівником екопарку. За свідченнями, які надали правоохоронцям інші робітники парку, Дігтяр надавав ветеринарні консультації.

У самому екопарку ситуацію не коментують.

Зараз ви читаєте новину «Сидів і стікав кров'ю - вражаючі подробиці нападу пантери на чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути