четвер, 15 лютого 2018 11:53

"П'ятеро дітей залишились без матері" - винуватець уникає покарання
7

Автомобіль Volkswagen CC під керуванням 23-річного Руслана Савчука виїхав на смугу зустрічного руху і зіштовхнувся з вантажівкою.
В салоні легковика було 5 людей. Троє жінок загинуло.
Серед загиблих - мати винуватця ДТП Людмила Дяків. Вона і її подружка Іванна Грицак загинули на місці. Тетяна Музиченко померла дорогою в лікарню.Ще одна пасажирка Леся Волянська залишилась жива.
Леся Волянська з родиною
Лесю Волянську госпіталізували з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та скальпована рана лобної ділянки.

Винуватцю аварії, що сталася в жовтні минулого року на Львівщині, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За кермом автомобіля був 23-річний Руслан Савчук. Автомобіль Volkswagen CC виїхав на смугу зустрічного руху і зіштовхнувся з вантажівкою. В салоні легковика було 5 людей. Троє жінок загинуло.

Серед загиблих - мати винуватця ДТП Людмила Дяків. Вона і її подружка Іванна Грицак від отриманих травм загинули на місці. Тетяна Музиченко померла дорогою в лікарню.Ще одна пасажирка Леся Волянська залишилась жива. Її госпіталізували з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та скальпована рана лобної ділянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легковик зіткнувся з маршруткою: є жертви

"З моменту аварії минули 4 місяці. Того вечора ми з подругами в кафе святкували День ангела Люди. Її син, Руслан, мав нас забрати і відвезти додому. Перед тим був у барі з друзями і розпивав спиртні напої. Свідків, які б підтвердили цей факт не знайшлося. Експертиза також не виявила алкоголю в крові. Їхав на великій швидкості. Суд обрав для нього запобіжний захід – домашній арешт. Сім'ї постраждалих не отримали ніякої компенсації. Судова тяганина триває досі. На мене чекає ще довге лікування і пластика", - каже потерпіла Леся Волянська.

"Я визнаю свою провину. Після аварії нічого не пам'ятаю, тому не можу точно розповісти, як все було. Я не пив і п'яним не був. Готовий виплатити компенсацію", - каже Руслан Савчук.

15 лютого Кам'янка-Бузький районний суд продовжить розгляд справи про ДТП. Кримінальне провадження відкрили за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати автомобілем на строк до трьох років.

Підозрюваним у ДТП на Сумській в Харкові Олені Зайцевій та Геннадію Дронову продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу. Вони залишаться в СІЗО до 7 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"П'ятеро дітей залишились без матері" - винуватець уникає покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути