Ексклюзиви
неділя, 19 червня 2016 16:05

П'яний водій збив чотирьох пішоходів і втік

Сьогодні вночі в селі Лука Мелешківська під Вінницею 31-річний водій автомобіля "ВАЗ-21063" збив чотирьох пішоходів та втік з місця пригоди, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"За попередньою інформацією, водій автомобіля "ВАЗ-21063", рухаючись по вул. Тиврівське шосе у напрямку смт. Тиврів, не справився з керуванням та збив чотирьох пішоходів. Потерпілі віком від 19 до 22 років, жителі с. Лука Мелешківська. Їх госпіталізовали до реанімаційного відділення Вінницької лікарні швидкої медичної допомоги з переломами та тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості", - йдеться у повідомленні.

Побачивши наслідки аварії, водій залишив автомобіль, в якому перебувало троє пасажирів, та з місця події втік. Місцеві жителі викликали поліцію та швидку медичну допомогу.

Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця події, опитала свідків. Провели заходи по затриманню правопорушника.

Водія-втікача поліцейські Вінницького відділення поліції та роти дорожньо-патрульної служби ГУНП затримали на трасі неподалік села Тютьки Вінницького району. Він перебував у стані сп'яніння. За результатами освідування, вміст алкоголю в його крові складав 1,4 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втікач від поліцейських розбив дві машини

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Нагадаємо, 14 червня на автошляху біля села Привітне Муровано-Куриловецького району спалахнула "Dacia Logan" з причіпом. 47-річний водій і троє його пасажирів загинули.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій збив чотирьох пішоходів і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути