субота, 12 травня 2018 14:54

П'яний батько кілька разів вдарив маленького сина ножем

П'яний батько кілька разів вдарив маленького сина ножем
Дитина отримала 10 ударів ножем. ФОТО: Flickr

Півторарічна дитина з села Обарів на Рівненщині отримала 10 ударів ножем під час сварки між нетверезими батьком і дідом.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Рівненській області.

22-річний чоловік пив спиртні напої зі своїм 45-річним батьком. Дитина в цей час гралася поруч. Між чоловіками виник конфлікт, що переріс у штовханину. Молодший чоловік схопив ножа і намагався ним вдарити батька. Хлопчик злякався і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і завдав йому численні удари ножем.

Через сильне алкогольне сп'яніння чоловіки не змогли надати чітких пояснень з приводу того, як саме дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопчика госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Стан дитини стабільно тяжкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заарештували школяра, який зарізав друга під Києвом

Матері під час конфлікту вдома не було, вона поїхала до Рівного, щоб забрати старшого сина з дитсадка. Її поліцейські розшукали вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика виявили у знайомої. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини.

Батько перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За скоєне йому загрожує від десяти до 15 років позбавлення волі або довічне за статтею 15 пунктом 2 частини 2 статті 115 КК України.

У Коростені батько зарізав свого 37-річного сина під час побутового конфлікту. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «П'яний батько кілька разів вдарив маленького сина ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути