вівторок, 18 лютого 2014 21:36

Полтавські майданівці їдуть на Київ

Полтавські майданівці їдуть на Київ
Фото: radiosvoboda.org

Активісти полтавського Майдану масово збираються їхати на Київ. Наразі відомо, що бажаючими вже заповнені кілька автобусів.

Координатори Майдану також просять долучатися до поїздок у столицю людей з автомобілями. Мобілізаційний пункт, звідки на Київ їхатимуть активісти організований у центрі міста по вулиці Жовтневій 14.

"Наші бойові побратими усі туди їдуть. Тож ті, хто хочуть поїхати, прошу на Жовтневу 14. Звідти будемо переправляти добровольців на Київ. Місць дуже мало, тому шукайте машини, автобуси, потяги і відправляйтеся у столицю. Доправляйтеся усіма можливими методами, хто як зможе. Не факт, що і автобуси пропустять у столицю, бо зараз Київ увесь заблокований. Тому там ще пішки прийдеться до Майдану гуляти", - заявив місцевий "свободівець" Юліан Матвійчук.

Однак точної кількості людей, які вже виїхали на Київ полтавські "свободівці" не називають. Однак за словами голови обласної "Свободи" Романа Чабановського, добровольців прибуває все більше і більше.

"Люди постійно приходять, з машинами приїжджають. Цей процес багаточисельний. Однозначно треба усім мобілізовуватися і їхати на Київ. Там усе і буде вирішено. У Полтаві звісно можна штурмувати облдержадміністрацію, прокуратуру, суд. І навіть більше скажу — перешкоджати ніхто захопленню не буде, бо самі місцеві міліціонери у шоці від того, що відбувається у Києві. Там декілька сотень беркутовців безголові, або накурені, що таке роблять. Підкреслю, маємо їхати і відстоювати столицю. Режим Януковича привів до такої ситуації і ця влада повинна піти геть. А на разі відстоїмо Київ — тоді повернемося на регіони і відстоюватимемо свою позицію тут", - сказав Чабановський.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські майданівці їдуть на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути