Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 14:06

Погода на вихідні погіршиться

Погода на вихідні погіршиться

В Україну знову повертаються холоди. За прогнозами Укргідрометцентру, у вихідні температура знизиться на 3-5 градусів. По всій країні пройдуть дощі, а в західних регіонах обіцяють навіть мокрий сніг.

Жителям Західної України доведеться два дні не розлучатися з парасолями і теплими куртками. Вдень синоптики обіцяють усього +4-7°С і сильні дощі. Така сама температура, але без снігу і з невеликими опадами, очікується в п'ятницю і суботу в північних і центральних регіонах, включаючи Київщину, Черкащину і Полтавщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний синоптик спрогнозував погоду на рік

Жителям Півдня і Сходу країни пощастить більше: дощі до них дійдуть тільки в неділю. У суботу там буде без опадів і тепліше, ніж в інших регіонах: вдень до +9°С з мінливою хмарністю. Зате в неділю негода візьме своє: на ці регіони обрушаться сильні зливи і температура впаде до +5°С. Опади обійдуть лише Одеську область. Там у неділю пройде невеликий дощ, який не вплине на температуру. Удень буде +9°С.

Зараз ви читаєте новину «Погода на вихідні погіршиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути