середа, 25 квітня 2018 11:23

Підліток-руфер упав з 9-поверхівки і вижив

Автор: facebook
  Вінницька область: підліток впав з 9-поверхівки і вижив
Вінницька область: підліток впав з 9-поверхівки і вижив

15-річний Дмитро Філіпов із села Немія Могилів-Подільського району Вінниччини впав з 9-поверхівки і вижив.

Місцеві кажуть, хлопець народився у сорочці або ж має поряд сильного янгола-охоронця, пише у Facebook журналістка Вікторія Микитюк.

"За словами матері Дмитра, уже кілька років він є руфером. На підкорені висотки вивішує українські прапори. Так називають людей, котрі захоплюються спогляданням видів, що відкриваються з міських дахів, мостів, труб та веж. В останні роки рух набув неабиякої популярності в Україні. Про нього хлопець дізнався з інтернету.

Він вирішив піднятися на дев'ятиповерхівку у Могилеві-Подільському. По газовій трубі видерся на піддашок під'їзду. А далі по решітчастому оздобленню захотів видертися на дах.

Уже майже доліз до кінця і схопився за плиту. Закинув ліву ногу наверх та раптом вона похилилась. За лічені секунди плита зірвалась і Дмитро полетів вниз. А це висота 33 метри".

"Падаючи вже прощався із життям. Але встиг зачепитись за гілки дерев, які зламав собою. Саме вони послабили силу удару. Далось взнаки і те, що я активно займаюсь спортом, то ж маю м'язисту структуру тіла, - каже хлопець. - Приземлився я на піддашок під'їзду з бетону. Був притомний. Перші десять секунд нічого не відчував, а тоді страшенний біль по тілу. Глянув на ногу – кістка вилізла на 10 сантиметрів, рука переламана. Удар прийшовся на праву сторону. Коли приїхали лікарі і помістили мене до реанімобіля, я відключився".

Автор: facebook
  Вінницька область: підліток впав з 9-поверхівки і вижив
Вінницька область: підліток впав з 9-поверхівки і вижив

У підлітка діагностували складні відкриті переломи плеча, стегна, стопи, черепно-мозкову травму, забій мозку, травматичний шок. Він був у важкому стані. Медики його повертали із того світу близько п'яти годин, адже падіння із такої висоти часто є несумісним із життям. А тут трапилось справді диво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік випав з вікна столичного готелю

"Діма каже, в нього є сильний ангел-охоронець. Це його покійний брат Тарас, - додає мама потерпілого. - Його немає вже п'ять років. На заробітках у Києві він стрибнув у ставок з дерева і розбив голову. Врятувати життя синочку не вдалось. Йому був лише 21 рік".

Картка для допомоги Дмитру Філіпову: 5168 7554 2340 0726 (отримувач Цильмак Дмитро Миколайович).

У Святошинському районі Києва 64-річний чоловік упав з висоти майже 15 м. Медики зафіксували смерть. Інцидент стався на вул. Робочій, 1а. Будівля, з якої стрибнув чоловік, - котельня Київенерго.

Зараз ви читаєте новину «Підліток-руфер упав з 9-поверхівки і вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути