пʼятниця, 13 січня 2017 17:11

Охоронець замерз на робочому місці

Охоронець замерз на робочому місці

У селі Зарванці Вінницького району на робочому місці помер охоронець. Його знайшли в службовому приміщенні гаражно-будівельного кооперативу. За попередньою версією причиною смерті стало переохолодження.

"60-річний чоловік працював і проживав у тому приміщенні. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. Тіло направлено на судово-медичну еспертизу", - повідомляє УНН.

Під час огляду на тілі потерпілого ознак насильництва та тілесних пошкоджень не виявлено. Тому правоохоронці схиляються до версії переохолодження. Якщо це підтвердить судово-медична експертиза, то кримінальну справу закриють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сильні морози в пунктах обігріву роздають одяг

У селі Клебань Тульчинського району згоріла 48-річна жінка. Її обпечену знайшли рятувальники сьогодні, 26 грудня. Люди побачили, як з хати валить густий дим. Вони одразу викликали пожежників. Коли погасили вогонь, побачили на підлозі жінку з обпеченою спиною.
Зараз ви читаєте новину «Охоронець замерз на робочому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути