неділя, 04 березня 2018 16:29

Німецька компанія переміститься з Франції в Україну

Німецька компанія переміститься з Франції в Україну
Німецька компанія "Клінгспор" переміститься на Львівщину

Виробник абразивних матеріалів "Клінгспор" планує у 2018-му перемістити частину виробничих потужностей з Франції в Україну, повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

ТОВ "Клінгспор" — підприємство зі 100% іноземними інвестиціями німецької компанії KLINGSPOR AG. Частина потужностей компанії знаходиться у м. Великі Мости Сокальського району.

За останні чотири роки діяльності на Львівщині підприємство інвестувало в завод понад 7 мільйонів євро. На сьогодні виробничі, складські та адміністративні приміщення компанії на Львівщині займають площу 6,7 тисяч квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції в дії: світова нафтова компанія відмовилась працювати з Росією

Продукцію компанії використовують у металообробній, деревообробній промисловості, будівництві та інших галузях. Компанія працює на світовому ринку понад 125 років, а в Україні цього року планує відсвяткувати свою 10 річницю.

Абразивні матеріали — дрібнозернисті або порошкоподібні речовини високої твердості, призначені для обробки поверхні металів, мінералів і гірських порід, скла, коштовних каменів, дерева, шкіри, гуми та інших матеріалів.

Зараз ви читаєте новину «Німецька компанія переміститься з Франції в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути