Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2015 14:29

На Вінниччині невідомі намагалися витягти тіло з могили

На Вінниччині невідомі намагалися витягти тіло з могили

В селі Уладівка на Літиського району невідомі намагалися витягти тіло покійної Ірини Лівчук. Вранці жителі села помітили розкидану землю на кладовищі і звернулися до сільської голови.

"Скільки це село існує, такого в нас не було. Попитала навіть старожилів, ніхто не пригадує подібних випадків", - розповідає сільська голова Майя Кріт.

Жінку поховали 2 серпня. До цього вона хворіла. Жила в селі у мами з дитиною, працювала у Вінниці в швейному цеху. Торік пошкодила ногу, їй вставили пластину, яка довгий час не приживалася. Потім пошкодила палець, перестала звертатися кров Ірина довгий час лежала в лікарні. Потім у жінки відмовили органи.

"Мама збирала гроші на лікування доньки. Скрізь у селі ставили скриньки, - продовжує Майя Петрівна. - Але жінку не врятували. 2 серпня її поховали на місцевому кладовищі. А через місяць могилу розкопали, зламали дошки гроба і чи то намагалися тягти тіло чи що з ним зробити незрозуміло. Але в гробі було насипано багато землі"

Селяни викопали труну, зробили нову кришку і тіло жінки перезахоронили.

"В день перезахоронення виповнилося якраз 40 днів після смерті. Мати жінки пережила подвійні похорони. Їй дуже важко. Каже навіть подумати не могла, що з її дитиною таке може статися"

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині невідомі намагалися витягти тіло з могили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути