неділя, 18 лютого 2018 04:28

Меру заборонили купувати розкішну іномарку та кавоварку

Автор: facebook
  Активісти міста Калинівки Вінниччини заборонили меру разом з депутати прийняти рішення про купівлю розкішного «Nissan» 2017 року випуску
Активісти міста Калинівки Вінниччини заборонили меру разом з депутати прийняти рішення про купівлю розкішного «Nissan» 2017 року випуску

У місті Калинівка Вінниччини активісти не дозволили меру та всьому депутатському корпусу купити розкішний "Nissan" вартістю 850 тис. грн. та кавоварку за 17 тис. грн.

На скасування рішення вплинуло обурення жителів міста. Під їхнім тиском депутати таки проголосували за відміну свого рішення купувати авто і кавоварку.

"Іздити на "Волзі" зараз не престижно і не економно. Їздити на велосипеді модно і корисно для здоров'я, але до виборів ще довго і ніхто цього не зацінить. А от придбати автомобіля за 850 тисяч гривень, особливо якщо купувати за гроші платників податків – те, що треба. Саме такого автомобіля за 850 тисяч гривень, щоб було комфортно і зручно їздити по заасфальтованих вулицях міста, і хочуть придбати у Калинівській міській раді", - пише місцеве видання "Прапор Перемоги" у Facebook.

Під дописом розгорілась дискусія. Користувачі соцмережі різко висловлювались щодо закупівлі машини. Адже такі гроші можна було витратити на щось більш потрібне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибу за 4 млн в київський садок возитиме посередник із кримінальною справою

На сайті державних закупівель Калинівська міська рада розмістила пропозицію щодо закупівлі автомобіля X-TRAIL 1.6 2WD CVT 2017 року випуску. Закупівлю оголосили 5 лютого. 22 лютого мало завершитись подання пропозицій. Очікувана вартість закупівлі 850 тисяч гривень, розмір мінімального кроку пониження ціни - 8500 грн., процедура закупівлі - відкриті торги.

Це мав бути автомобіль з дизельним двигуном потужністю 130 кінських сил, з розгоном до 100 кілометрів за 11 секунд, з витратами палива у міському режимі 6,2 літра на 100 км.

Зараз ви читаєте новину «Меру заборонили купувати розкішну іномарку та кавоварку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути