вівторок, 17 травня 2016 15:00

Майстру з ремонту телефонів загрожує 7 років тюрми за шантаж клієнтки

Майстру з ремонту телефонів загрожує 7 років тюрми за шантаж клієнтки

У Вінниці працівники поліції затримали майстра з ремонту телефонів, який вимагав гроші у своєї клієнтки. Протягом року чоловік шантажував дівчину розповсюдженням її особистих фото, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.


"За допомогою до поліції звернулась 19-річна вінничанка. Дівчина розповіла, що її шантажує малознайомий чоловік. В минулому році вона здала в ремонт, зламаний мобільний телефон в одну з приватних майстерень. Розрахувавшись за виконану роботу, дівчина почула, що має сплатити ще 1150 доларів США. З'ясувалось, що майстер скопіював її особисті інтимні фотографії та погрожував їх розповсюдити в соціальних мережах", - йдеться у повідомленні.


Затримали зловмисника під час отримання чергової частини "викупу". В одному з міських кафе чоловік отримав 100 доларів США та забрав паспорт дівчини. Наступного дня потерпіла прийшла до нього додому та передала йому ще 1000 гривень. Зловмисник, відчувши небезпеку, не захотів її відпускати та застосував силу. На допомогу дівчині прийшли працівники поліції.


Правопорушником виявився 42-річний вінничанин, який вже відбував покарання за аналогічний злочин. Пояснити свої дії поліції чоловік відмовився. У нього вилучили позначені гроші та провели санкціонований обшук в його будинку. Вилучили ноутбук, айпад, флеш-карти та жорсткі диски з відеоматеріалами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 10 років позбавлення волі загрожує гінекологу, який вимагав хабар від породіллі


За даним фактом відкрито три кримінальних провадження за викрадення, привласнення документів, заволодіння ними шляхом шахрайства та умисне легке тілесне ушкодження. Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.


Нагадаємо, 13 травня у селі Селище Тиврівського району Вінниччини поліція затримала місцевого жителя, який зґвалтував неповнолітню. Попередньо встановлено, що 25-річний чоловік познайомився з дівчиною на вулиці села та запросив її до себе в гості. Під час розпиття алкогольних напоїв зґвалтував її.

Зараз ви читаєте новину «Майстру з ремонту телефонів загрожує 7 років тюрми за шантаж клієнтки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути