Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 15:29

Квартира на Новий рік у Запоріжжі – як відсвяткувати з комфортом?

Квартира на Новий рік у Запоріжжі – як відсвяткувати з комфортом?
На Новий рік квартири подобово в Запоріжжі зазвичай заброньовані уже за три-чотири тижні

Вирушаючи на Новий рік до козацької столиці України першочерговим завданням для Вас стане пошук житла на декілька днів для святкування. Найпопулярніший серед туристів варіант розміщення - квартири подобово, адже зустрічати Новий рік прийнято у затишній домашній атмосфері, і в орендованій квартирі таку атмосферу завжди можна організувати. Але як правильно забронювати комфортне житло, скільки воно коштуватиме і чим ще можна розважитися у святкові дні в Запоріжжі?

Святкові заходи у місті

Якщо Ви плануєте відсвяткувати Новий рік у Запоріжжі не лише застіллям та прогулянкою до міської ялинки, просто зазирніть у афішу міських заходів. Тут вже можна знайти цікаві сюрпризи для туристів та місцевих жителів. Так, в останніх числах грудня і перших числах січня у палаці культури "Дніпроспецсталь" йтиме вистава "Новорічна історія – Квиток в Новий рік", театр імені В.М. Магара запросить усіх охочих на новорічну ялинку та дитячу казку "Одного разу на Різдво", а палац культури "Титан" запропонує мюзикл "Новорічне сяйво".

Де і як зняти квартиру

Найзручніше буде зняти квартиру подобово на Новий рік в центральній частині Запоріжжя, неподалік від головної ялинки. Житло в центрі обійдеться дорожче, ніж квартири у віддалених районах, бронюючи які, можна зекономити.

На Новий рік квартири подобово в Запоріжжі зазвичай заброньовані уже за три-чотири тижні, торгуватися із власниками краще заздалегідь, тоді є шанс домовитися про кращу ціну і навіть знижки на тривалу оренду. Квартири для святкування Нового року здаються як мінімум на 2 доби, але якщо Ви вирішитеся залишитися на 5-7 днів, господарі охоче запропонують Вам нижчу ціну.

Вартість подобової оренди квартир повертається до передсвяткового рівня вже 2 січня, хоча на Різдво можливий новий стрибок цін. Тому якщо Ви плануєте погостювати у Запоріжжі між цими двома святами, зможете зекономити на оренді, при цьому не проґавивши цікавих міських заходів та святкових атракцій.

Обираючи варіант розміщення, уточніть у господарів, яке у квартирі опалення, скільки у ній може розміститися осіб та наскільки укомплектована кухня – чи достатньо там посуду та техніки для того, щоб організувати новорічне застілля. Кількість гостей варто обговорити з власниками першочергово, адже від цього може залежати вартість оренди. Не забувайте уточнити правила проживання – в квартирі може бути заборонено курити, ходити у взутті, проживати з домашніми тваринами тощо.

Ціни на квартири подобово

Зняти однокімнатну квартиру подобово у Запоріжжі на Новий рік для 2-3 осіб коштуватиме від 1000-1500 гривень, двокімнатну для 4-6 чоловік – від 2000-2500 гривень, трикімнатну для 6 і більше людей – від 3000 гривень. Такі ціни актуальні для квартир категорії стандарт, розкішні апартаменти люкс класу можуть коштувати на 300-500 гривень дорожче — інформує Miete.com.ua/Zaporozhye.

За додаткові спальні місця у квартирі передбачена доплата. При бронюванні необхідно буде залишити заставу. У разі порушення правил оренди чи пошкодження майна ця сума може бути не повернена.

Якщо Ви вирішили провести у місті новорічні свята, ознайомтеся з варіантами розміщення і бронюйте якнайшвидше, адже найкомфортніші і найдешевші квартири ніколи не пустують і зазвичай заброньовані заздалегідь. А ще - не забудьте гарний настрій, тоді Новий рік у Запоріжжі точно вдасться!

Зараз ви читаєте новину «Квартира на Новий рік у Запоріжжі – як відсвяткувати з комфортом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути