субота, 22 травня 2021 00:08

Харківські вболівальники у шоці - "Металіст 1925" топить за Добкіна

Харківські вболівальники у шоці - "Металіст 1925" топить за Добкіна

"Металіст 1925" підірвав соцмережі гнівом: клуб відкрито "топить" за Добкіна - це шокувало харківських уболівальників.

На одній із найвідоміших будівель Харкова, що належить концерну АВЕК Олександра Фельдмана, поруч з портретом Михайла Добкіна з'явився банер футбольного клубу "Металіст тисячу дев'ятсот двадцять п'ять".

Так в один день фірмовий банер ФК "Металіст 1925" змінив банер, який тут красувався з березня до останнього часу поряд з банером Добкіна портрет власника будівлі і концерну АВЕК Олександра Фельдмана.

Вболівальники в шоці - дії футбольного клубу викликали їх бурхливе обурення, яке вихлюпнулося в соцмережі.

"Металіст 1925" так і не став нічим серйозним попри гучні заяви, а тепер впав нижче плінтуса"- обурюються вболівальники в соцмережах.

Але ситуація може виявитися ще гіршою, ніж зараз бачиться футбольним фанатам. Спортивні ЗМІ з обуренням пишуть, що клуб всупереч спортивній етиці та стандартів буде залучений в політичну кампанію: "Цікава інформація з'явилася в Харкові. На виборах мера, що будуть восени, одного з кандидатів - Михайла Добкіна - буде підтримувати ФК "Металіст 1925".

Причому за наявною інформацією - в якості офіційного спонсора. Харків - футбольне місто, тому увага Добкіна до футбольної теми не дивує. Дивно інше - слова "футбол поза політикою", схоже в такій ситуації залишаються просто словами. І основоположні принципи УЄФА і ФІФА для власників ФК "Металіст 1925" залишаються просто нічого не значущою декларацією ".

Зараз ви читаєте новину «Харківські вболівальники у шоці - "Металіст 1925" топить за Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути