вівторок, 28 листопада 2017 11:27

"Говорять, що є "папік" - як Валерія Любаха стала успішним візажистом

"Говорять, що є "папік" - як Валерія Любаха стала успішним візажистом
Валерія Любаха їздить працювати візажистом на "Українські тижні моди" у столиці. Фото: facebook.com/valerilubaha

23-річна Валерія Любаха відкрила у Черкасах школу макіяжу. Їздить працювати візажистом на "Українські тижні моди" у столиці.

"Кілька місяців тому одногрупниця сказала: "Тут говорять, що у тебе є "папік". Бо інакше б у тебе нічого не виходило", - розповідає Gazeta.ua Валерія. Вона народилася у місті Золотоноша Черкаської області. Мати - психолог, батько - підприємець.

"Коли мені було 13 років, жили з мамою в селі. Наша хата стояла біля лісу. Влітку наймалася пасти корів. Слідкувала, щоб не заходили в багнюку, відганяла від них мух. За день мала п'ять гривень. Як поверталася додому, купувала у магазині свіжий хліб. У 15 років роздавала листівки, робила на замовлення блокноти та мило. Тоді навчалася на фармацевта у Черкаському медичному коледжі. Після нього пішла на психолога у Черкаський університет імені Богдана Хмельницького. Вдень ходила на пари, а вечорами викладала курси по макіяжу. Близько 10 тисяч гривень заплатила, щоб навчатися в "Академії стилю і дизайну Андре Тана". Гроші збирала більше року. Мріяла познайомитися з дизайнером, бо його історія успіху вразила".

Навчання тривало чотири місяці. Дівчина їздила на заняття в Київ. Паралельно підробляла на модних показах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніша візажист Instagram здивувала світ сексуальними фото

"Пішла волонтером на "Український тиждень моди". Моделям робила макіяж безкоштовно. За день через мене проходило 60. Вісім годин працювала без перерви. Не п'ю, але там довелося взяти енергетик. Дизайнери у останню хвилину могли змінювати ідею образу. Доводилося швидко переробляти. Моделям було не легше. Якось дівчині з 39 розміром ноги, дали взуття 36-го. Мала у ньому ідеально пройтися подіумом".

Дівчина має багато домашніх тварин: шиншили, кішка, собака, птахи - амадіни. Мріє колись створити притулок.

Японський візажист Мійюкі створила колекцію накладних вій з об'ємним декором. Б'юті-продукти прикрашає шармами та мініатюрними стразами, що імітують краплі роси. Також у колекції є варіації з крилами метеликів, квітами, масками та пір'ями. Лінійка представлена кольоровими виробами для верхніх та нижніх повік.

Зараз ви читаєте новину «"Говорять, що є "папік" - як Валерія Любаха стала успішним візажистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути