Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2020 15:21

Гості заразилися коронавірусом на весіллі

Гості заразилися коронавірусом на весіллі
Мешканці Новомосковська під час весілля на 150 осіб у кав'ярні "Сан Ремо" у Дніпрі заразилися коронавірусом. Фото: pixabay

Випадки інфікування коронавірусом почали виявляти у Дніпрі в гостей після гучного весілля.

Кав'ярню, де відбувся масовий захід, зачинили для розслідування, про це заявила головний спеціаліст Управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ "Держпродпотребслужби" в Дніпропетровській області Маргарита Малишева.

За її словами, мешканці Новомосковська під час весілля на 150 осіб у кав'ярні "Сан Ремо" у Дніпрі заразилися коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах коронавірусу в гуртожитку КПІ: скільки студентів захворіли

Минулого тижня ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області повідомила ОСП "Дніпровський міський відділ лабораторних досліджень" про те, що у 2 мешканців Новомосковська ромської національності лабораторно підтвердили Covid-19. За даними епіданамнезу хворі були гостями на весіллі. Крім них, на святі також були 150 осіб з різних регіонів України.

"У зв'язку з чим, з метою встановлення причин і обставин захворюваності, фахівцями Дніпровського міського управління ГУ "Держпродспоживслужби" в Дніпропетровській області спільно з представниками Нацполіціі негайно проведено збір інформації в кав'ярні "Сан Ремо". На час розслідування заклад громадського харчування не функціонує", - сказала Малишева.

За її словами, керівник закладу надав договір оренди приміщення кафе і кухні цими ж особами для проведення розважальних заходів терміном 1 місяць. Через порушення карантину Держпродспоживслужба написала заяву до поліції про притягнення відповідальних осіб до адміністративної/кримінальної відповідальності.

На весіллі в індійському місті Паліганж наречений заразив коронавірусом усіх гостей. За 2 дні він помер. 30-річний чоловік до свята не мав проблем зі здоров'ям. Але перед весіллям у нього з'явилася температура.

Зараз ви читаєте новину «Гості заразилися коронавірусом на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути