Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2018 19:29

Фура з аміачною водою в'їхала в дорожніх працівників

Фура з аміачною водою в'їхала в дорожніх працівників
Поліція каже, що у водія стався інсульт

Цистерна з аміаком на повному ходу врізалася в дорожніх працівників, які ремонтували ділянку траси Київ – Одеса. Подія сталася біля повороту на село Подібну Маньківського району Черкаської області. Четверо людей зазнали травм та ушкоджень. В найгіршому стані – водій фури.

"Це було після 10 години ранку, 17 квітня, – каже керівник місцевих рятувальників Ігор Безкоровайний. – Маньківський райавтодор проводив ремонт ділянки за 200 метрів від повороту на Подібну в бік Жашкова. Раптом на повному ходу в техніку в'їхала цистерна з аміачною водою. Машина знесла два трактори й автомобіль "Газель". Аміак не розлився. Постраждали четверо осіб. Двоє отримали легкі травми, ще двоє у важкому стані. Це водій фури і водій "Газелі".

За свідченнями очевидців, водій фури родом із Білої Церкви.

"За попередніми даними, у водія фури 1963 року народження стався інсульт, – каже начальник слідчого відділення маньківської поліції Віталій Чорний. – Він зараз у Маньківській лікарні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підприємство Укроборонпрому кинули дві гранати

Восени минулого року в цьому ж місці водій мікроавтобуса із Молдавії протаранив пожежну машину маньківських рятувальників, що поверталася із пожежі.

Зараз ви читаєте новину «Фура з аміачною водою в'їхала в дорожніх працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути