неділя, 14 листопада 2021 12:15

Ще одна область опинилася за крок до червоної зони

Вінницька область за показниками кількості нових Covid-госпіталізацій і випадків коронавірусної хвороби наблизилася до переходу в червону зону карантину.

Ці показники на Вінничині перевищені вже чотири дні поспіль, свідчать дані МОЗ. До жовтої зони входять Закарпатська, Кіровоградська та Тернопільська області.

"Станом на 14 листопада у помаранчевій зоні - Вінницька, Полтавська, Харківська та Чернівецька області", - йдеться у повідомленні.

Автор: moz.gov.ua
  Карта карантину в Україні
Карта карантину в Україні

Червоними залишаються Київ і ще 17 регіонів: Херсонська, Одеська, Запорізька, Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Миколаївська, Рівненська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська, Львівська, Черкаська та Волинська області.

Обмеження червоної зони передбачають заборону роботи ресторанів, ТРЦ, ринків, масових заходів. Робота навчальних закладів дозволяється за наявності вакцинації у 100% педагогів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерам даватимуть продуктові набори за вакцинацію

В Україні за добу 13 листопада зафіксували 14 490 нових підтверджених випадків Covid-19. Серед хворих – 1069 дітей, 135 медпрацівників, летальних випадків – 403.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна область опинилася за крок до червоної зони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути