субота, 14 жовтня 2017 21:48

Їли кашу та збирали зброю – як відсвяткували День захисника України
6

Військові пригощали відвідувачів кашею та борщем на польовій кухні.
Фото: Анна Орел
Щоб сфотографуватися із зброєю, люди ставали в черги
Щоб сфотографуватися із зброєю, люди ставали в черги
Сьогодні в центрі Черкас виставили 10 військових машин
Військові пригощали відвідувачів кашею та борщем на польовій кухні.

Сьогодні в центрі Черкас виставили 10 військових машин. Військові пригощали відвідувачів кашею та борщем на польовій кухні.

Так відзначали День захисника України, Покрову та День українського козацтва. Виставка техніки почалася о 12:00. Щоб сфотографуватися із зброєю, люди ставали в черги. Військові розповідали про експонати, проводили майстер-класи, пропонували посидіти в кабіні БТРа, KRAZа, спробувати розібрати та зібрати вогнепальну зброю. Діти приміряли каски та заглядали у військові біноклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня захисника бійцям АТО виплатять премії

"Ми кожного року беремо участь у заході, презентуємо свій заклад. Чесно кажучи, цього разу виставка слабенька: погода погана, мало людей. Минулого року була кращою, більше техніки, відвідувачів, проводили змагання з різних протиборств. Можливо це через те, що більшість черкащан поїхали на свято до Чигирина", – розказує директор Черкаського клубу юних моряків Владислав Підгурський.

450 літрів козацького кулешу наварили на День захисника України у Черкасах. Страву готували кухарі із навчального центру прикордонників, що в селищі Оршанець Черкаської області. Всіх охочих пригощали безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Їли кашу та збирали зброю – як відсвяткували День захисника України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі