Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2016 18:43

Депутатів попросили не забувати Героїв Небесної Сотні
5

Фото: Тетяна САРАХАН

Сьогодні, на сесії обласної ради депутат Людмила Головашич презентувала плакат з фотознімками Героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції гідності. Надрукувала його за власний рахунок.

"Мала дві тисячі гривень. Їх подарував чоловік на День народження, 23 лютого. Хотів, щоб я купила собі сукню. Я ж ці гроші потратила на друк плакатів. Це додатковий тираж на сто примірників, які хочу роздати усім депутатам і журналістам. Він має висіти у кожній редакції та приймальні депутата, щоб не забували про тих хлопців, які віддали життя, - розповіла Gazeta.ua Людмила Головашич. - Два депутата взяли мої контакти. Надрукують для шкіл зі свого округу. Занесуть у кожний клас. Діти теж повинні пам'ятати про героїв. Це історія".

Плакат готувала спеціально до 2-ї річниці Революції гідності. Над ним працювала місяць разом з активістами Ладижинського майдану, місцевою "Народною самообороною".

"Ці події мені досі болять. На мій день народження оголосили день трауру за загиблими хлопцями. Було не до свята. Ми робили мітинг в Ладижині. Наш мер пішов у відставку, а я знімала портрет Януковича, - згадала події дворічної давності депутат.

Нагадаємо, під час революційних подій на майдані у Києві з 15 по 20 лютого 2014 року загинули Роман Оліх з села Гибалівка Шаргородського району, Валерій Брезденюк та Леонід Полянський з міста Жмеринка, Юрій Нечипорук з міста Хмільник та Максим Шимко з Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «Депутатів попросили не забувати Героїв Небесної Сотні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути