Ексклюзиви
пʼятниця, 19 січня 2018 12:11

Черкаси два дні без води: сусіди сваряться за сніг
3

Більшість районів Черкас другий день без води
Фото: Facebook/ Konstantin Protsenko
Більшість районів Черкас другий день без води
Більшість районів Черкас другий день без води

Більшість районів Черкас другий день без води. Учора 18 січня через негоду та пошкодження основних і резервних лінії електропередач перестала працювати Дніпровська водоочисна станція.

Містяни розкупили всю воду у магазинах. Почали розтоплювали сніг. Також людям підвозили технічну воду до будинків.

Вночі несправність ліквідували. Проте сьогодні вранці сталася чергова аварія в районі села Сокирна. Водозабір знову знеструмлений. У місті не працюють усі школи та дитячі садки.

"Вчора після відновлення енергопостачання насосної станції наповнили технічні резервуари і розпочали наповнення водомереж міста. Проте о 5 ранку сталась ще одна аварія і енергопостачання насосної призупинилося. На місці аварії працюють бригади обленерго. На разі очікуємо, що вода в місті буде впродовж 5 годин", - повідомив речник ДСНС Черкаської області Костянтин Проценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні міста і села залишились без світла та води через негоду

Черкащани активно обговорюють проблему в соцмережах.

16 січня в Україні почалися снігопади. Опади накрили 17 областей. Десятки населених пунктів лишилися без світла. Міжнародні траси закрили для проїзду вантажівок. В Одесі заметіль паралізувала рух громадського транспорту. За день сталося понад 50 аварій. Місцевий аеропорт скасував більшість рейсів. Літаки вдправляли у Дніпро. 18 січня на трасі Одеса–Київ утворилися численні затори. У деяких стояли по 100 автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Черкаси два дні без води: сусіди сваряться за сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути