вівторок, 17 квітня 2018 10:58

Колишнього соліста Львівського опери звинуватили у ще одному злочині

Колишнього соліста Львівського опери звинуватили у ще одному злочині
Підозрюють в розбещенні неповнолітньої. Фото:gordonua.com

Екс-соліст Львівського національного театру опери та балету Микола Санжаревський, якого звинуватили у співпраці з проросійськими бойовиками, використовував розбещення 13-річної дівчини для отримання інформації про військову службу українських бійців на Донбасі.

Про це повідомив народний депутат України Антон Геращенко в Facebook, посилаючись на журналістку Олену Добровольську, яка проводила своє розслідування у цій справі, - про це пише 24 Новини.

"Ось уже четвертий рік, як він живе подвійним життям, сподіваючись про те, що ніхто не дізнається про те, що всі ці роки він був активним поплічником російських спецслужб у справі інформаційної війни проти своєї Батьківщини. Роки пішли на те, щоб силами волонтерів Центру "Миротворець" і "Українського Кіберальянсу", СБУ та Національної поліції виявити і задокументувати мережу антиукраїнської пропаганди, розгорнутої Миколою Санжаревским під невсипущим контролем росспецслужб", – написав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не розумію вашої козячої мови": водія автобуса на Донбасі викликали до СБУ

Група Санжаревського займалася не тільки антиукраїнською пропагандою і поширенням фейків, а й збором коштів через соцмережі на лікування дітей "біженців". Проте, за словами Геращенка "гроші українців акумулювалися і вирушали на підтримку ДНР".

Микола Санжаревський відповідатиме не лише за сепаратизм, але й за розбещення неповнолітньої дівчинки. Через неї він вивідував відомості про військову службу її брата у зоні АТО.

У січні 2018 року СБУ провело обшуки у Миколи Санжаревського, а в лютому його звільнили з Львівської національної опери "за згодою сторін".

28 лютого соліста Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Миколу Санжаревського звільнили з театру. Його підозрюють у підтримці та фінансуванні сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього соліста Львівського опери звинуватили у ще одному злочині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути