Ексклюзиви
середа, 21 січня 2015 12:23

Активісти окропили святою водою "Сбербанк Росії" у центрі Львова
6

Фото: надані організаторами

20 січня активісти львівського економічного бойкотного руху окропили"Сбербанк Росії" на площі Галицькій у центрі Львова свяченою водою. Завдяки хімічному розчину, яким намазали скляні стіни активісти перед тим, свячена вода перетворилася на кров.

Львівський економічний бойкотний рух не вперше проводить акцію біля філії "Сбербанку Росії". Їхні акції спрямовані на бойкот російських товарів, послуг російських фінансових установ. Активісти уже розвішували мережевну білизну, проводили мітинги біля установи, закликали клієнтів відмовитись від послуг банку. Працівники банку щоразу викликали міліцію, але жоден активіст не був притягнутий до відповідальності.


"Ця акція - символ того, що зараз Україну заливає кров, в той час, коли люди несуть свої кошти і підтримують бізнес окупанта", – каже активістка руху Наталія Яцишин.

Клієнти та перехожі неоднозначно сприйняли акцію.

"На свято Водохреща не варто кропити свяченою водою якісь поганські установи, тим більше з такими фокусами, коли вода свята перетворюється на кров, це богохульство", - каже львів'янка 49-річна Анастасія Павлівна.

Зараз ви читаєте новину «Активісти окропили святою водою "Сбербанк Росії" у центрі Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути