понеділок, 10 жовтня 2016 15:05

200 тис. грн витратять на ліквідацію самовільного сміттєзвалища

200 тис. грн витратять на ліквідацію самовільного сміттєзвалища

200 тис. грн піде на оплату послуг з рекультивації смітника біля міста Погребище на Вінниччині. Сміття вивезли і засипають місцину землею.

"Було прийнято рішення про надання допомоги райцентру Погребище, куди минулого тижня було завезено сміття зі Львова. Частину розвантажили на місцевому полігоні. З екологічного фонду було виділено 200 тисяч гривень, які зараз направляються на оплату послуг по рекультивації і пересипці полігону. Ці роботи виконані, завдячуючи КУП "Ековін", яке забезпечило необхідну техніку. Зроблено планування полігону та здійснено його пересипку. Вивезли більше 70 великих вантажівок ґрунту",- цитує заступника голови Вінницької облдежадміністрації Василя Броварника інтернет-представництво адміністрації.

Сьогодні завантажують останню із восьми висипаних машин.

"Підприємство, яке завдало шкоди, виконує роботи по прибиранню цього сміття. Із Погребища виїде остання фура, яка була заблокована активістами. Тепер це питання знято", - зазначив Броварник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 машин львівського сміття незаконно вивезли на чуже звалище

Відповідно до статті про самоуправство, управління Національної поліції у Вінницькій області відкрило кримінальну справу. Проводиться слідство,за результатами якого буде прийнято відповідне рішення.

Нагадаємо, 3 жовтня біля міста Погребище Вінницької області заблокували 6 фур зі сміттям, яке привезли зі Львова. Мер Погребища Анатолій Білик підтвердив, що викинуте сміття біля міського полігону належить Львову. Натомість мер Львова Андрій Садовий спростував інформацію, що сміття з міста вивозили до Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «200 тис. грн витратять на ліквідацію самовільного сміттєзвалища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути