четвер, 03 листопада 2016 18:35

2 хвилини піару від Саакашвілі в центрі Одеси

 

Черговою піар-хвилинкою відзначився губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі. У четвер, 3 листопада, головний чиновник області вдерся до приміщення департаменту надання адміністративних послуг Одеської міськради.

Супроводжуючі його особи та представники преси в кількості більш як двадцять людей заблокували приймальню департаменту і вхід до неї. Губернаторові вистачило двох хвилин, щоб зробити кілька гучних заяв. Саме такий хронометраж зафіксували камери департаменту охорони. Після короткого "виступу" Саакашвілі та його оточення покинули приміщення департаменту, а співробітники закладу відновили обслуговування відвідувачів, які так і не встигли зрозуміти суть візиту.

Раптовий наскок губернатора збігся з анонсованою раніше прес-конференцією керівника департаменту надання адмінпослуг Євгенії Абрамової. Як заявила Євгенія Абрамова, вона так і не встигла поспілкуватися з губернатором особисто.

"Мені досі незрозуміло, яку саме послугу тут збирався отримати Міхеїл Ніколозович. І чому не можна було заздалегідь домовитися про нормальний візит. Напевно, тут знімалася картинка для чергового політичного шоу", — припустила Євгенія Абрамова.

Керівник департаменту адмінпослуг також оцінила якість адмінпослуг, що надаються підрозділами облдержадміністрації, зокрема Центром обслуговування громадян на проспекті Шевченка.

 

"Ми не розуміємо, чому досі адмінпослуги Одеської обласної державної адміністрації виявляються в огидній формі, ліцензії видаються безпосередньо суб'єктам підприємницької діяльності, минаючи центр, терміни не дотримуються. Чому губернатор знімає картинку тут, у центрі адмінпослуг, а не розбирається зі своїми департаментами?" - зазначила Євгенія Абрамова.

Вона також прокоментувала ситуацію, пов'язану із заявою губернатора Саакашвілі про закриття Центру обслуговування громадян (ЦОГ), яким опікується губернатор.

"За даними теруправління юстиції в Одеській області, на території регіону є ще вісім акредитованих центрів обслуговування громадян, які надають послуги з реєстрації органів муніципалітетів і створених громад, а також понад 300 нотаріусів. Якщо один з акредитованих об'єктів не може працювати в умовах нових розмірів адміністративних зборів, то це не проблема для одеситів і жителів області. Прийнявши закон, який набрав чинності вчора, Верховна Рада, навпаки, пішла назустріч громадянам і бізнесу в Україні, зменшивши розміри адміністративного збору в деяких випадках вдвічі, а в окремих – у чотири рази. Те, що відбувається, – це боротьба за вимагання грошей у споживачів адмінпослуг з реєстрації майнових прав", розповіла Абрамова.

Зараз ви читаєте новину «2 хвилини піару від Саакашвілі в центрі Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути