Ексклюзиви
вівторок, 20 квітня 2021 07:39

Журналісти показали, як проходила скандальна вечірка Тищенка
8

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко порушив карантин, влаштувавши вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge, "призначеній для задоволення потреб найвибагливіших представників сфери бізнесу".

Журналісти програми "Схеми" показали, як пройшла вечірка, де серед гостей помітили й інших представників партії. Зокрема нардепа Олександра Трухіна й ексдепутата й голову Черкаської ОДА Олександра Скічко з дружиною Єлизаветою Юрушевою. Саме вона є гендиректоркою готелю Fairmont. Завітав на святкування і Аріе Шварц – колишній гендиректор девелоперської групи компаній Seven Hills.

"О 22:00 навпроти готелю з Труханового острова почав лунати святковий салют, споглядати який гості вирушили на терасу готелю. Ще з кінця 2019 року Київрада заборонила використання піротехніки та салютів "на період стримування збройної агресії на сході", - йдеться в сюжеті.

Фото: radiosvoboda.org

Показали, як виглядали запрошення на свято. Дружина Тищенка просила відразу не публікувати світлини з події та не відмічати локацію.

Того вечора повз готель тричі проїжджало авто патрульної поліції. Одного разу копи навіть зайшли всередину закладу, але майже одразу покинули його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" прокоментували скандал із вечіркою Тищенка

Попри локдаун у столиці, Тищенко влаштував гучну вечірку на честь дня народження дружини. Захід проходив у ресторані готелю Fairmont. Гостей розважала співачка Катя Корецька, усі були без масок.

Поліція почала провадження за фактом порушення карантину, встановлюються обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти показали, як проходила скандальна вечірка Тищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути