четвер, 06 лютого 2020 15:05

Зеленський посперечався зі "слугою", ведучим телеканалу Коломойського

Зеленський посперечався зі "слугою", ведучим телеканалу Коломойського
Запис прослуханих розмов монтували на телеканалі олігарха Коломойського, пишуть ЗМІ.

Президент Володимир Зеленський сказав депутатам "Слуга народу", що йому точно відомо, що запис розмов прем'єр-міністра Олексія Гончарука монтували на комп'ютерах журналістів телеканалу "1+1".

Про це пише "Українська правда" з посиланням на співрозмовника у владній фракції.

На засіданні фракції 6 лютого ексгендиректор "1+1 Олександр Ткаченко звернувся до президента з претензією через обшуки у будівлі холдингу. Його підтримав депутат і ведучий "1+1" Олександр Дубінський. Обоє обурювалися, що журналістів не можна обшукувати.

На це Зеленський відповів, що має точну інформацію, що до монтування записів причетні журналісти каналу. За його даними, запис монтували на робочих комп'ютерах.

На це Дубінський сказав, що людям байдуже, хто записував, а важливо, що думає прем'єр-міністр, і робота журналістів публікувати такі дані. Зеленський йому заперечив.

"Зеленський сказав, що журналісти мали самі звернутися до СБУ та допомагати слідству з'ясувати, хто веде записи в режимних об'єктах. Президент натякав, що між працівниками УДО та журналістами була змова", - розповів співрозмовник.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив журналісту, що СБУ зробила 25 виїмок в Управлінні держохорони, міністерствах, багато людей пройшли поліграф, слідчий процес триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський тисне на Зеленського

15 січня ввечері нардепи від "Слуги народу" Олександр Дубінський, Максим Бужанський і Олександр Куницький шукали у Кабінеті міністрів прем'єра Олексія Гончарука, щоб "змусити його піти у відставку".

У "Слузі народу" вважають оприлюднення записів проти Олексія Гончарука провокацією групи Ігоря Коломойського.

Президент Володимир Зеленський вирішив дати Олексію Гончаруку з урядом шанс працювати далі.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський посперечався зі "слугою", ведучим телеканалу Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути