середа, 17 серпня 2022 23:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: Росія не хоче закінчувати цю війну

Зеленський: Росія не хоче закінчувати цю війну
Росія хоче знищити Україну, сказав президент Володимир Зеленський.

Країни Латинської Америки мають знати правду про війну в Україні і приєдналися до санкційної політики проти Російської Федерації.

РФ має значний інформаційний вплив у світі і намагається утримувати в "інформаційному вакуумі" цілі регіони. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час спілкування зі студентами і викладачами закладів вищої освіти Чилі.

Росія проводить політику ненажерливого терориста, використовує мову ультиматумів і не хоче зупиняти загарбницьку війну в Україні, сказав Зеленський.

"Вони прийшли на нашу землю, розпочали цю війну, щоб нас знищити. Їм не підійдуть жодні посередники, бо їх цікавить лише повне панування в Україні, щоб нас не було, щоб не було людей, які хочуть бути незалежними. Вони не бачать нас як члена Євросоюзу, не бачать демократичною незалежною державою. Ми для них – колонія", – заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка показала відео знищення ворожої системи РЕБ

Неможливо знайти посередника між країною, яка захищає свою землю, та агресором, який вирішив її зруйнувати і скоює нелюдські злочини, сказав президент.

"Які можуть бути посередники між людьми і звіром? Ви не знайдете посередників, бо Росія не хоче закінчувати цю війну", – заявив Зеленський.

В агресії проти України Росія задіює 115 батальйонно-тактичних груп. Це до 135 тис. осіб.

За 174 дні Збройні сили України знищили 44,1 тис. російських окупантів, 4162 їхні броньовані машини, 1886 танків, 233 літаки і 196 гелікоптерів.

На фронті найближчим часом очікуються гострі події, повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони. Зараз активні бойові дії тривають на всій лінії фронту.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: Росія не хоче закінчувати цю війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути