Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2019 10:21

Зеленський розгнівав Кадирова: "Так добрі сусіди не роблять"

Зеленський розгнівав Кадирова: "Так добрі сусіди не роблять"
anticorr.media Інавгурація Зеленського: Кадирова розчарував новий президент України

Президент Чечні Рамзан Кадиров розчарувався у президентові України Володимирові Зеленському після його промови під час інавгурації.

Кадирову не сподобались слова Зеленського про наміри повернути під контроль України окупований Крим.

"Щодо Криму, то півострів у березні 2014-го назавжди повернувся додому в Росію та нікуди йти не збирається! Зеленському та його майбутнім наступникам варто назавжди засвоїти, що Крим був, є і навіки-віків буде складовою частиною Росії", – написав президент Чечні у своєму Telegram.

Кадиров переконаний, "швидше за все, інавгураційну промову редагували за океаном, адже президент не почав би першого ж дня робити войовничі заяви, погрожуючи захопити територію сусідньої держави".

"Володимире Олександровичу, я був про вас зовсім іншої думки. Думав, що успішний, досвідчений і відомий шоумен стане мудрим тверезомислячим політиком, а ви одразу зазіхнули на чуже. Так добрі сусіди не роблять! Змушений розчаруватися у вас", – заявив президент Чечні.

Якби Росії потрібні були чужі землі, Київ давно став би обласним центром на заході РФ. Але Росія цього не зробить ніколи, додав Кадиров.

"Ми поважаємо територіальну цілісність країни братнього українського народу! Нам чужого не треба, але і свого нікому не віддамо!" - написав президент Чечні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що впало - те пропало: найяскравіші фотожаби на інавгурацію Зеленського

Вчора, 20 травня, Володимир Зеленський офіційно став президентом України. Хто прийшов його привітати, що хотіли українці побажати главі держави і які надії на нього покладають, розповіли Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розгнівав Кадирова: "Так добрі сусіди не роблять"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути