вівторок, 07 липня 2020 21:44

Зеленський зізнався у порушенні і готовий нести відповідальність

Зеленський зізнався у порушенні і готовий нести відповідальність
Президент не повідомив про зміну в майновому стані. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський зізнався у порушенні, пов'язаному з неподанням повідомлень про суттєві зміни в майновому стані.

Він особисто проінформував про це Національне агентство з питань запобігання корупції, повідомляє пресслужба глави держави.

"У 2019 році родина глави держави отримала кошти в рахунок погашення вартості облігацій внутрішньої державної позики загальною сумою 5,1 млн грн та здійснила витрати на придбання ОВДП в сумі 5,2 млн грн. Відповідно, вартість цих облігацій перевищувала 50 прожиткових мінімумів. Згідно із законодавством, Володимир Зеленський мав подати до Реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані протягом 10 днів з часу купівлі та продажу ОВДП. Проте до реєстру не надходили такі повідомлення", - проінформували в ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київраді звернулись до Зеленського через політичні переслідування Порошенка

Там заявили, що Зеленський готовий нести відповідальність за порушення відповідно до чинного законодавства.

"Володимир Зеленський наголошує, що всі громадяни України рівні перед законом, і готовий нести відповідальність за порушення відповідно до чинного законодавства", - повідомляють в Офісі президента.

Президент Володимир Зеленський готовий заплатити штраф, якщо його дії визнають порушенням правил карантину. В соцмережах кепкували з фотографії, на якій президент п'є каву в одному з закладів Хмельницького в оточенні чиновників. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко був присутній при цьому. Усі були без захисних масок чи респіраторів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зізнався у порушенні і готовий нести відповідальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути