четвер, 27 липня 2017 14:55

"Завтра ви, українці, прокинетеся в іншій країні" - інтернет про Саакашвілі
11

Президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення українського громадянства колишнього голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

У екс-президента Грузії забрали український паспорт через "обман, свідоме подання неправдивих відомостей або фальшивих документів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі записав відеозвернення з приводу позбавлення його громадянства

Користувачі соцмереж активно обговорюють це рішення.

Політолог Сергій Гайдай пише, що у кожного з президентів України настає момент, коли їм здається, що можна безкарно робити все, що йому захочеться. І саме цей момент стає початком його політичного краху.

Надання громадянства, а потім його анулювання називають наругою над статусом українського громадянина.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкова не покаже указ щодо Саакашвілі

"Саакашвілі треба було, щоб його вигнали. Щоб цим потім пояснювати свою бездіяльність і піти ображеним. Він не займався реформами, не займався нічим корисним. Тупо кричав, що його ось-ось виженуть і називав Порошенка баригою", - написав блогер Пилип Духлій.

 
Припинення громадянства політика призведе до "виборів без вибору".

 
"Бувай, Саакашвілі. Ти вже не підлікуєш хронічні хвороби у реформованих лікарнях. Не проїдешся по рівних відремонтованих дорогах. Тебе вигнано з реформованого раю", - пише користувач Антон Ходза.

Наприкінці травня 2015-го президент України Петро Порошенко підписав указ про надання громадянства Міхеілу Саакашвілі. Напередодні отримання українського паспорта, його призначили головою Одеської ОДА. У грудні 2015-го Саакашвілі позбавили громадянства Грузії.

На посту очільника Одещини Саакашвілі пропрацював 1,5 року, після чого оголосив про відставку, звинувачуючи президента у недотриманні обіцянок та просуванні на керівні посади у райадміністраціях "старих корупціонерів".

Зараз ви читаєте новину «"Завтра ви, українці, прокинетеся в іншій країні" - інтернет про Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути