вівторок, 07 листопада 2017 13:01

"Забагато здобутків" - у Порошенка похвалили Авакова

"Забагато здобутків" - у Порошенка похвалили Авакова
Коаліція не підтримала відставку керівника МВС Арсена Авакова, бо той має багато здобутків, каже представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко. Фото: УНІАН

Коаліція не проголосувала за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, бо той має багато заслуг перед державою. Натомість ситуація зі "справою рюкзаків" викликає сумніви.

Про це заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко журналістам.

"Дуже неоднозначна ситуація з тими обшуками, які відбулися через 2,5 роки після того як НАБУ отримало матеріали. Достовірність того відео викликає багато сумнівів у правильності проведених процедур", - сказала вона.

"Величезна заслуга Авакова перед суспільством, починаючи з Майдану. Зі створення Національної гвардії, реформи поліції. Занадто багато в Авакова здобутків і позитивних моментів перед державою, які не дали можливості коаліції проголосувати за його відставку", - заявила представник президента.

"Ситуація дуже непроста, Путін перед виборами буде розхитувати українське суспільство. Це і замінування, і підрив наших політиків. Дуже багато завезено в Україну зброї. Бачите, які рейди проводить поліція", - додала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 31 нардеп підтримав звільнення Авакова

31 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали сина Арсена Авакова Олександра. Його підозрюють у розтраті понад 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для потреб МВС. Увечері 1 листопада суд відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання.

Зараз ви читаєте новину «"Забагато здобутків" - у Порошенка похвалили Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути