понеділок, 04 серпня 2014 11:02

Заступник голови Дніпропетровської ОДА назвав Ляшка "бойовим пі**расом"

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов назвав народного депутата Олега Ляшка "бойовим пі**расом".

Про це Філатов написав на своїй сторінці у Facebook.

"До останнього моменту я навмисно мовчав, спостерігаючи, як цей клоун систематично підвищує свій рейтинг за допомогою інсценованих роликів, телеканалу "Інтер" і добре підвішеного язика. Як ніяк в країні війна і ми повинні показувати єдність. Навіть з тим людьми, хто цього не заслуговує...Основна проблема в тому, що, на моє щире переконання, Ляшко і вонючки, які його оточують, - це величезна проблема для майбутнього всієї країни. Все, буквально все, до чого доторкається ця убогість в облягаючій футболці і кепочці перетворюється на фарс: народний протест, Майдан і навіть допомога армії. Число його шанувальників зростає, шириться і вже починає нагадувати секту", - зауважив обласний чиновник.

Також Філатов пояснив, чому влада перестала фінансувати батальйони "Азов" і "Шахтарськ".

"Тому що бойові командири повинні визначитися. Вони й далі накачують мерзотникові рейтинг за його жалюгідні подачки або просто воюють і отримують від нас забезпечення. Тим більше, що ми нічого не просимо натомість", - зазначив він.

Крім того заступник голови Дніпропетровської ОДА повідомив, що "бойовим пі**расом" Ляшка називають і в оточенні терористів.

"Всім прекрасно відомо, що ми ведемо переговори про обмін військовополоненими. І в тому числі спілкуємося з Бєсом. Так от, Ляшко, я відкрию тобі страшну таємницю. Термін "бойовий пі**рас", яким я тебе обізвав - це не мої слова. Це - слова Бєса.

І це єдине, в чому я з Бєсом згоден ...", - резюмував Філатов.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Заступник голови Дніпропетровської ОДА назвав Ляшка "бойовим пі**расом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути