четвер, 01 грудня 2011 10:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко вимагає відводу судді Сітайло

Захист Тимошенко вимагає відводу судді Сітайло

Адвокати Юлії Тимошенко вимагають відводу судді Апеляційного суду Києва Олени Сітайло. Наразі у судовому засіданні оголосили технічну перерву, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Адміністрація президента змінила суддю-доповідача, який, зрозуміло, не мав можливості за ніч прочитати усі надруковані томи. Цей суддя може зачитати тільки одне питання - те, що йому написали в АП", - зауважив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

За його словами, судді вивчали справу місяць, і треба було саме напередодні розгляду апеляції замінити суддю-доповідача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ запідозрили, що апеляцію Тимошенко розглядатиме "новий Кірєєв"

"Ви бачите, що тут знову "Беркут". Жодного громадянина і народного депутата не пустили до зали суду. Навіть у Печерському суді хоч депутатів пускали", - сказав Турчинов.

Наразі народні депутати від БЮТ пішли до голови Апеляційного суду, аби з'ясувати, на яких підставах суд порушує Конституцію.

"Ми вже бачимо, починаючи з вчорашнього дня, як вони Апеляційний суд перетворюють на фарс. І це, незважаючи на заяви і попередження Європейського Союзу та США. В Україні настільки бояться Тимошенко, що міжнародна реакція їх страшить значно менше. Будь-який суд зобов'язаний був би негайно звільнити Тимошенко. На жаль, сьогодні в Україні відсутній суд", - вважає Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко вимагає відводу судді Сітайло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути