Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 11:58

Ющенко просить оштрафувати Москаля на 1 грн і більше не брехати

Ющенко просить оштрафувати Москаля на 1 грн і більше не брехати

Президент України (2005-2010 рр..) Віктор Ющенко звернувся до Київського райсуду міста Сімферополя з позовною заявою про захист честі, гідності та відшкодування завданої моральної шкоди.

Суд ще не визначився щодо відкриття провадження у справі. Відповідачем має бути народний депутат Геннадій Москаль, який зареєстрований саме в Сімферополі. Ціна позову - одна гривня. Про це пише "Україна молода".

Нагадаємо, нещодавно Москаль на своєму персональному сайті розмістив інформацію про те, що Ющенко нібито подав документи для отримання дозволу на проживання в США, щоб в подальшому отримати громадянство цієї країни. Мовляв, цю інформацію нардеп нібито отримав від української діаспори в США. Згодом цю інформацію поширили ЗМІ - інтернет-видання, газети і телеканали.

"Поширена відповідачем інформація ганьбить мою честь, гідність і ділову репутацію, є недостовірною і не відповідає дійсності", - заявив у позові Ющенко.

Він зазначив, що відповідач не навів жодних доказів, якими б заявлена ??ним інформація підтверджувалася.

Лідер "Нашої України" вважає, що поширенням недостовірної інформації йому було завдано значної моральної шкоди. Отже позивач просить Феміду стягнути з позивача на свою користь кошти в сумі 1 грн як компенсацію за завдану йому шкоду.

Крім того, Ющенко просить суд зобов'язати нардепа Москаля спростувати цю інформацію "способом, найбільш близьким до способу її поширення, шляхом розміщення на зазначеному персональному сайті депутата і розповсюдження через інтернет-видання, друковані ЗМІ та телеканали офіційного вибачення відповідача".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко просить оштрафувати Москаля на 1 грн і більше не брехати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути