пʼятниця, 07 вересня 2012 19:56

Ющенко: ПР і "Батьківщина" - два валянки і не шукайте між ними різницю

Ющенко: ПР і "Батьківщина" - два валянки і не шукайте між ними різницю
Віктор Ющенко розкритикував існуючу владу й опозицію. Фото: gazeta.ua

Сьогодні у Львові екс-президент України Віктор Ющенко розкритикував існуючу владу й опозицію.

"Три тижні тому соціологія сказала: 16% виборців кажуть, що не знають, за кого голосувати; 14% - проти всіх, бо не почули програми жодної, за яку ми б могли схватитися. Одна третина українців за 60 днів до виборів творить пошук за кого проголосувати", - сказав політик.

Такі результати соцопитування Ющенко пояснив тим, що в Україні немає справжньої опозиції, яка була б проукраїнською.

"Скажіть, будь ласка, що таке Об'єднана опозиція? - запитав він. - Кого вона об'єднала? Гриценка з "Нашої України"? Луценка з "НУ"? Кириленка з "НУ"? Політична сила, яка підписує московську газову угоду, — це опозиція? Яка голосує за закон про російську мову - це опозиція? Є два валянки — Партія регіонів і "Батьківщина". Можете говорити, що у нас дві Партії регіонів чи дві "Батьківщини". І не шукайте між ними різницю: авторитарна політика, адміністративна економіка, життя без бюджету, в ручному управлінні, ігнорування малого й середнього бізнесу".

Ющенко переконаний, що ми живемо в режимі політичної війни.

"Вони принесуть дистабілізацію нації, - сказав Віктор Андрійович. - Ми зараз живем не в політичному змаганні, а живем за їхніми законами в політичній війні з фронтами, ударами, вилами. Нас не привчають підніматися. Нас привчають, що українець з правого берега є інший, ніж українець з лівого".

Також Ющенко нагадав, як представники Об'єднаної опозиції потрапили у політику.

"Тих людей, які зараз в Об'єднаній опозиції в політику привів я, - зауважив лідер "Нашої України". - Кожному дав посади. Всі вони стояли за спиною в мене на Майдані. І коли я виходив на подіум, біля драбини стояли і просили, щоб я взяв їх, бо трибуна витримувала 30 чоловік. А черга була чоловік 150. Я їх всіх посадив у самі високі крісла нації. Я нікого не забув, просив тільки одне: керуватися національними інтересами".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: ПР і "Батьківщина" - два валянки і не шукайте між ними різницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути