субота, 15 вересня 2012 17:41

Янукович зібрався у США: МЗС доручили організувати йому достойну аудієнцію

Янукович зібрався у США: МЗС доручили організувати йому достойну аудієнцію
Віктор Янукович. Фото: news.chortkiv.net.ua

Президент Віктор Янукович планує відвідати США у двадцятих числах вересня в рамках майбутньої генеральної асамблеї ООН.

З 18 вересня українська делегація вирушає з офіційним візитом до Вашингтона. У її складі - голова Національного банку України Сергій Арбузов, міністри фінансів Юрій Колобов, природних ресурсів та екології Едуард Ставицький, аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк. Також в США відправляться глава Державної податкової служби Олександр Клименко та Державної митної служби Ігор Калетник, інші офіційні особи.

Про це ZN.UA стало відомо із джерел в Міністерстві закордонних справ (МЗС) України.

У ході візиту плануються зустрічі з високопоставленими представниками Держдепартаменту і Госказначейтсва США, радником президента США з питань Національної безпеки Томасом Донілон, першим заступником керуючого директора Міжнародного валютного фонду (МВФ) Девідом Ліптоном, іншими офіційними особами, а також представниками американського бізнесу та галузевих асоціацій.

У той же час, за даними джерел в українському МЗС, у двадцятих числах вересня планується візит до Вашингтона президента України Віктора Януковича в рамках майбутньої генеральної асамблеї ООН. Серед поставлених перед МЗС та українською делегацією завдань - організація зустрічей для глави української держави на максимально високому офіційному рівні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зібрався у США: МЗС доручили організувати йому достойну аудієнцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути