пʼятниця, 13 грудня 2013 16:32

Янукович заявив про мораторій на силові дії

Янукович заявив про мораторій на силові дії

Президент України Віктор Янукович запропонував оголосити мораторій на силові дії.

Про це йшлося на сьогоднішньому круглому столі під головуванням екс-президента України Леоніда Кравчука, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Попередньо такій заяві Януковича передувала тема економічних загроз для України в умовах підписання угоди про Асоціацію з ЄС, яка пропонувалася у Вільнюсі.

"Та економічна ситуація, яка зараз склалася в Україні, вона вимагає термінових дій", - сказав Янукович та додав, що 2014 рік, у разі підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, супроводжувався нарощуванням імпорту і скороченням експорту в країни СНД.

Президент запропонував провести у Верховній Раді зустріч народних депутатів з товаровиробниками з двох секторів економіки - сільськогосподарського та машинобудівного.

"Я звертаюся до народних депутатів, давайте ми разом прозоро в залі ВРУ розглянемо це питання", - сказав Янукович і заявив, що до цього часу в Україні буде оголошено мораторій на будь-які силові дії.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович заявив про мораторій на силові дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути