Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 18:02

Янукович вирішив зустрітись із чорнобильцями у палатках, щоб була "гарна картинка"

Янукович вирішив зустрітись із чорнобильцями у палатках, щоб була "гарна картинка"

Голодуючих чорнобильців поганяли по сходах будівлі обласного відділення ПФУ в Донецьку і вигнали на вулицю. Вже більше двох годин близько 300 людей чекають Віктора Януковича.

Протокольна служба президента України спочатку зібрала чорнобильців у актовій залі ПФ, встановила п'ять мікрофонів, але раптом передумала і попросила учасників акції протесту повернутися в наметове містечко.

Про це повідомив представник ініціативної групи чорнобильців Микола Гончаров.

Джерело в Адміністрації президента повідомило, що демонстрація телесюжету про зустріч Віктора Януковича з голодуючими чорнобильцями Донецька в наметах буде виглядати краще, ніж зустріч з ними в актовому залі обласного відділення Пенсійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович дуже хоче зробити українську армію сучасною

За словами джерела, після того, як стало відомо, що президент зустрітися з голодуючими чорнобильцями в ході свого візиту в Донецьку область, було вирішено, що для телевізійного сюжету краще, щоб ця зустріч пройшла в наметах голодуючих, а не в будівлі Пенсійного фонду.

Саме цим і пояснюється те, що чорнобильців вигнали на вулицю.

Нагадаємо, сьогодні перебуває з робочим візитом у Донецькій області президент Янукович. У його офіційному плані заходів значаться участь у покладанні квітів до пам'ятника відомому космонавтові Г. Береговому, відвідування ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" для участі в урочистому відкритті сучасної доменної печі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вирішив зустрітись із чорнобильцями у палатках, щоб була "гарна картинка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути