неділя, 22 грудня 2013 18:50

Янукович переможе, якщо опозиція не зробить висновки із подій 2013 року - експерт

Янукович переможе, якщо опозиція не зробить висновки із подій 2013 року - експерт
Фото: obozrevatel.com

Політолог Кость Бондаренко наголосив, що події довкола Майдану показали, що опозиція недооцінила сили та владу президента Віктора Януковича. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Насправді, Янукович зараз запропонував діалог, але на своїх умовах. Він дочекався, поки Майдан програє, все що може програти. Глава держави дочекався, поки протестна хвиля піде на спад, і лише після цього він вже з пропозиціями і оцінками звертається до громадськості", - наголосив він.

Окрім того, за словами політолога, президент продемонстрував, що "він боєць, і опозиції, а опозиції не варто думати, що його злякають півтора мільйона, які вийшли на вулицю". "Не треба думати, що він злякається вигуків "Банду геть!". Це недооцінка його, та ситуації, яка склалась. Опозиція недооцінила суперника", висловив думку експерт.

Водночас, він додав: "Сьогодні я бачу лише одного кандидата, який може виграти 2015 року. Це Янукович. І якщо опозиція не перегрупується, не зробить висновки із подій 2013 року, подій Майдану, то вони не матимуть жодного шансу на наступних президентських виборах. У Януковича лишається ядерний електорат".

Зараз ви читаєте новину «Янукович переможе, якщо опозиція не зробить висновки із подій 2013 року - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

324

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути