середа, 13 червня 2012 17:33

Янукович кличе на вибори спостерігачів ОБСЄ

Янукович кличе на вибори спостерігачів ОБСЄ
Віктор Янукович запевняє, що влада дотримується виборчого законодавства. Фото: cit.ua

Президент Віктор Янукович запросив на парламентські вибори 28 жовтня спостерігачів від ОБСЄ, повідомляє його прес-служба в середу.

"Підтверджуючи свою особливу зацікавленість у проведенні чесних і прозорих виборів до Верховної Ради України у повній відповідності з високими міжнародними стандартами, звертаюся до вас із проханням про сприяння в направленні до України офіційних місій спостереження", - йдеться в листі президента главам держав і урядів держав - учасниць ОБСЄ.

Янукович висловив переконання, що всі учасники виборчого процесу в Україні зацікавлені в тісній співпраці нашої держави з міжнародною спільнотою і широкій присутності під час виборчої кампанії офіційних спостерігачів від іноземних країн і міжнародних організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Януковича обіцяють пустити на вибори усіх міжнародних спостерігачів

"Ми усвідомлюємо, що від того, як пройдуть ці вибори, будуть залежати соціальна стабільність країни, а також перспективи подальшої модернізації України та її активної участі в глобальних політичних та економічних процесах", - підкреслив президент в листі.

Глава держави зазначив, що українська влада неухильно дотримується встановлених Конституцією та міжнародними договорами України основних принципів виборчого права, зокрема, в організації вільних виборів, гарантуванні публічності та відкритості виборчого процесу.

Вибори до Верховної Ради мають пройти 28 жовтня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Янукович кличе на вибори спостерігачів ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути